Home  |  Our body pH  |  Dr. Robert Young  |  The New Biology  |  Articles  |  Contact
   


Dr. Robert O. Young


In ultimele doua decenii si jumatate, Robert O. Young a fost recunoscut ca unul dintre cercetatorii de top din lume. De-a lungul carierei sale, s-a concentrat asupra cercetarii la nivelul celulelor. Cu o specializare in nutritie celulara, Dr. Young si-a dedicate viata cercetand adevaratele cauze ale bolilor, dezvoltand Noua Biologie pentru a-I ajuta pe oameni sa-si echilibreze viata.
In 1994, Dr. Young a descoperit transformarea biologica a globulelor rosii in bacterii si a bacteriilor in globule rosii. De atunci, a documentat numeroase astfel de transformari.

Cercetarile lui Dr. Young au fost publicate in diverse jurnale renumite printre care si The Journal of Alternative and Complementary Medicine (Sympathetic Resonance Technology, Scientific Foundations and Summary of Biologic and Clinical Studies, Dec. 2002, Vol. 8, No. 6: 835-842.). El este autorul unui numar mare de articole (Herbal Nutrition 1988) si autorul si co-autorul multor carti, printre care si: Herbal Nutritional Medications (1988), One Sickness, One Disease, One Treatment(1992), Sick and Tired (Woodland Publishing, 1995),Back to the House of Health (Woodland Publishing, 1999), The pH Miracle (Warner Books, 2002), The pH Miracle for Diabetes, (Warner Books,2003), Back to the House of Health 2, (Woodland Books, 2003) and The pH Miracle for Weight Loss(Warner Books, 2004) and The pH Miracle: Revised and Updated (Warner Books, 2010).
Seria The pH Miracle a fost tradusa in 17 limbi si are o raspandire internationala din ce in ce mai rapida.

In addition, Dr. Young has been honored with an invitation to sit on the Vegetarian and Fasting Committee for NASA's earth and space missions. He also currently works with a team of research scientists at the University of Puerto Rico, as well as the Center of Diabetes in Puerto Rico, on a potential cure for Type I and Type II diabetes.
In plus, Dr. Young a fost onorat cu o invitatie de a face parte din Vegetarian and Fasting Committee pentru misiunile terestre si spatiale ale NASA. De asemenea, in present lucreaza cu o echipa de cercetatori ai Universitatii din Puerto Rico si cu Centrul de Diabet din Puerto Rico, pentru un potential leac pentru diabetul de tipul I sau tipul II.
Inainte ca Dr. Young sa-si inceapa cercetarile in nutritie, pasiunea lui pentru sport si stiinta l-au adus la Universitatea din Utah – unde a studiat biologie si business la inceputul anilor ’70. In anii ’80, dupa ce a fost instruit la Universitatea din Utah, Dr. Young a inceput sa studieze microbiologie medicala – fiind ucenicul lui Dr. Robert Bradford la Bradford Research Institute in Chula Vista, California.
In 1993, Dr. Young a obtinut Master of Science in nutritive de la American College din Birmingham, Alabama. In 1995, si-a obtinut doctoratul in chimie si biologie. Teza Doctorala a lui Dr. Young a avut ca subiect Coagularea Intravasculara Diseminata si Coagularea Patologica. Profesorul sau, James E. Harvey de la San Diego State University a revizuit si acceptat teza sa pentru un Doctorate Of Philosophy in nutritive. Continuandu-si studiile si cercetarile, Dr. Young a obtinut un doctorat in naturopatie la Clayton College (1999).
Dr. Young este membrul al American Society of Microbiologists, American Naturopathic Association, membru onorific al Connecticut Holistic Health Association, Presidents Council at Brigham Young University.
Cu 8 volume pe piata, Dr. Robert O. Young si sotia sa, Shelley Redford Young, s-au facut cunoscuti ca cercetatorii cei mai insemnati pe problema echilibrarii chimiei corpului pentru a rezulta intr-o greutate ideala.

Dr. Young este speaker-ul de baza la conferinte si intalniri medicale si despre sanatate in toata lumea si a aparut ca invitat la numeroase emisiuni radio si TV. Cele mai importante realizari ale sale includ: dezvoltarea unei noi paradigme teoretice numita Teoria Microzimelor, pionier in cercetarea unui proces biologic numit Pleomorfism si descoperirea etiologiei diabetului, cancerului, asterosclerozei si a multor altor boli.

Dr. Robert Young has devoted his career to the discovery of the missing pieces necessary to complete the larger picture of health.

VitaFreeNet Kft. 1139 Budapest, Váci út 95. | Telefon: 06 1 788 6486 Fax: 06 1 9200 616 |
E-mail:
info@youngphorever.hu | Map