Home  |  Our body pH  |  Dr. Robert Young  |  The New Biology  |  Articles  |  Contact
   

Corpurile noastre au fost facute sa fie sanatoase, suple si energice.
Trebuia sa avem pielea fina si supla si o minte alerta, rapida. In schimb suntem supraponderali, obositi si lenti. DE CE?


Noua Biologie a lui Dr. Robert O. Young spune, pe scurt, ca supra-acidizarea corpului este singura cauza pentru toate bolile.
In contrast, vechea biologie, bazata pe lucrarile lui Louis Pasteur la finele secolului al XIX-lea, se alimenteaza din ideea ca bolile provin din microbi care invadeaza corpul din afara. Dr. Young a descoperit ca intr-un echilibru alcalin al corpului, microbii nu au cum sa se dezvolte.

Gandeste-te la corpul tau ca la un acvariu…

Imagineaza-ti ca celule din corpul tau sunt pesti si inoata in fluidele corpului tau. Cei mai multi dintre noi isi polueaza acvariile (corpurile) cu junk food, tigari, consum ridicat de mancaruri care formeaza acizi si un numar de transgresiuni care compromit echilibrul delicat al fluidelor noastre interne alcaline.
Unii dintre noi avem acvarii (corpuri) care abia daca pot sustine viata si totusi continuam sa construim dezechilibre severe prin alimentatie. Intr-adevar, intregul proces metabolic depinde de un mediu intern alcalin echilibrat. Un pH supra-acid cronic corodeaza tesutul corpului, mancand incet din celi 96.560 de vene si artere in acelasi fel in care acidul mananca din marmura. Daca este neverificat, va intrerupe toate activitatiile si functiile celulare, de la bataile inimii pana la focurile neuronale ale creierului. Pe scurt, supra-acidizarea interfereaza cu viata insasi, ducand la toate bolile si afectiunile cum ar fi cancerul, diabetul sau obezitatea.

Schimba-ti alcalinitatea organismului cu o dieta sanatoasa si simpla

Acest lucru nu este nici pe departe atat de complicat sau de tehnic pe cat suna. Cand vorbim despre consumul de alimente alcaline sau inceperea unei diete alcaline, ne referim la consumul acelor mancaruri si bauturi care au un efect alcalin asupra corpului. Acest efect se bazeaza pe reziduurile de cenusa care raman dupa ce mancarurile sunt consumate. Unele alimente lasa o cenusa acida, in timp ce altele lasa o cenusa alcalina. In mod convenabil pentru noi, corpurile noastre sunt construite pentru a a putea identifica ) diferitele feluri de cenusa lasate de mancaruri, avantajul este ca aceste mancaruri se pot organiza in grupuri usor de retinut.
Desigur, fiecare dintre noi este diferit- dar majoritatea ar trebui sa incerce consumul de alimente alcaline in proportie de 75-80% si un maxim de alimente acide de 20-25%.

VitaFreeNet Kft. 1139 Budapest, Váci út 95. | Telefon: 06 1 788 6486 Fax: 06 1 9200 616 |
E-mail:
info@youngphorever.hu | Map