Home  |  Our body pH  |  Dr. Robert Young  |  The New Biology  |  Articles  |  Contact
   

Your body is able to assimilate minerals and nutrients properly only when its pH is balanced. It is therefore possible for you to be taking healthy nutrients and yet be unable to absorb or use them.


Sanatatea ta depinde de un mediu alcalin, creat de consumarea unor alimente ca rosiile, avocado sau legumele verzi. Cand vorbim despre consumul de alimente alcaline sau inceperea unei diete alcaline, ne referim la consumul acelor alimente sau bauturi care au un efect alcalin asupra corpului. Echilibrul optim este 80/20 iar reglarea raportului chimic acid/alcalin al corpului tau prin simple schimbari ale nutritiei are ca rezultate scaderea in greutate, rezistenta si forta crescute, un sistem imunitar mai puternic si o stare generala de vigoare.

In chimie, pH este masura aciditatii sau caracterului basic al unei solutii. pH-ul este masurat in mod normal pe o scara de la 0 la 14. Solutiile cu un pH mai mic decat 7 sunt acide, iar solutiile cu un pH mai mare decat 7 sunt bazice sau alcaline. Ph-ul este echilibrul intre ionii incarcati pozitiv (formatori de acid) si ionii incarcati negativ (formatori alcalini). Corpul se lupta continuu sa echilibreze pH-ul. .
Compromiterea acestui echilibru poate cauza multe probleme.
Asa cum corpul isi regleaza temperatura, la fel isi va tine sub control si nivelurile pH-ului, in special in sange. Corpul va incerca atat de mult sa isi mentina pH-ul sangelui la 7.365, incat va incepe sa puna stress pe alte tesuturi sau sisteme din corp.
Majoritatea oamenilor care sufera de pH dezechilibrat sunt acidic. Aceasta problema forteaza corpul sa imprumute minerale ca magneziu, sodium, calciu sau potasiu de la organe vitale si oase pentru a neutraliza acidul si a-l elimina in siguranta din corp. Din cauza acestui effort, corpul poate suferi daune severe si prelungite.
Atunci cand toxinele si acizii nu sunt eliminate corespunzator, incep sa se depuna in corp. Atunci cand fluidele corpului nu sunt destul de sanatoase pentru a elimina produsele reziduale si toxinele, aceste produse literlamente otravesc celulele sanatoase, creand apoi provocari serioase pentru sanatate.
Louis Pasteur's main theory is known as the Germ Theory Of Disease. It claims that fixed species of microbes from an external source invade the body and are the first cause of infectious disease. The concept of specific, unchanging types of bacteria causing specific diseases became officially accepted as the foundation of allopathic Western medicine and microbiology in late 19th century Europe. Also called monomorphism (one-form). Antoine Béchamp, M.D., one of the world's foremost bacteriologists and Pasteur's contemporary, was making great scientific discoveries and some of the greatest minds of his day accepted his theories and findings as definitely established facts.
Teoria principala a lui Louis Pasteur este cunoscuta sub numele de Teoria Microbilor. Teoria sustine ca specii de microbe de la o sursa externa invadeaza corpul si sunt prima cauza a bolilor infectioase. Conceptul bacteriilor specifice, care nu se schimba si care cauzeaza boli specific a devenit oficial acceptat ca fundatia medicine Vestice si a microbiologiei secolului al XIX-lea in Europa. De asemenea numita monomorfism (o singura forma).
Antoine Bechamp M.D., unul dintre primii bacteriologi, contemporanul lui Pasteur, a facut descoperiri stiintifice important si unele dintre cele mai mari minti ale acelor vremuri au acceptat teoriile lui ca fapte stabilite si demonstrate.
Bechamp a descoperit microzimele (acum cunoscute ca micro-organisme), fermentii – baza structurala a vietii celului si faptul ca bacteriile sunt rezultatul, nu cauza bolii. In urma experimentelor a aratat ca trasaturile vitale ale celulelor si bacteriilor sunt determinate de mediul in care microzimele se hranesc, cresc si se multiplica in corpul uman. Esenta acestei teorii este ca microzima, un element independent si viu, exista intre toate lucrurile vii si este totodata constructorul si reciclatorul organismelor. Locuieste in celule, in lichidul dintre celule, in sange si in limfa. In cazul unui organism sanatos, microzimele isi indeplinesc functiile armonios iar fermentatia decurge normal, benefic. In schimb, in cazul unui organism bolnav, microzimele sunt deranjate si isi schimba forma si functia. Evoleaza in microbe care reflecta boala si produc simptomele, devenind ceea ce Bechamp numea microzime “evoluate morbid”.
Bacteria nu are nicio actiune asupra celulelor vii, numai asupra celor moarte. Ele nu sunt cauza bolilor, ci rezultatul. Drojdiile, virusii, bacteriile si alti patogeni nu pot supravietui intr-un corp alcalin - toate aceste micro-organisme au nevoie de un mediu acid pentru a supravietui.
Nu bacteriile sau virusii insisi sunt cei care produc bolile, ci produsele chimice si constituentii acestor micro-organisme care actioneaza asupra metabolismului celular dezechilibrat din corpul uman sunt de fapt cei care produc boli. Daca metabolismul celular si pH-ul sunt perfect echilibrate, atunci corpul nu este susceptibil niciunei boli.
Mediul bolnav acidic a fost creat prinr-o dieta toxica, expuneri toxice la mediul inconjurator si un stil de viata toxic care sustin schimbarile morbid ale microbilor in bacterii, bacteriilor in virusi, virusilor in forme fungice iar formele fungice in celule de cancer in corp.

Nivelul pH-ului este o masura a aciditatii sau alcalinitatii corpului tau. Chiar daca nu realizezi acest lucru, pH-ul este de fapt un factor major care contribuie la supra cresterea Candidei. Multi oameni cu probleme cu Candida sunt prea acidic – mediul ideal pentru multiplicarea Candidei. O stare alcalina tine sistemul imunitar puternic si permite bacteriilor benefice sa prospere.

Cand iti alcalinizezi corpul iar nivelul pH-ului tau este cel putin 7.0, elimini toxine mult mai eficient! Potrivite unor oameni de stiinta cunoscuti, bolile degenerative nu pot castiga teren intr-un mediu alcalin; cand iti alcalinizezi corpul, greutatea si sanatatea revin la normal.

Invata cum sa-ti echilibrezi viata si dieta cu aceste beneficii incredibile ale sanatatii printr-un program revolutiona. Cu noi capitole, programe actualizate si peste 35 de noi retete, Miracolul pH-ului revine intr-o editie cu adevarat adaugita si revizuita.

VitaFreeNet Kft. 1139 Budapest, Váci út 95. | Telefon: 06 1 788 6486 Fax: 06 1 9200 616 |
E-mail:
info@youngphorever.hu | Map